نابودی میکروب های ضروری برای گیاهان به خاطر گرم شدن کره زمین

نابودی میکروب های ضروری برای گیاهان به خاطر گرم شدن کره زمین

ایزو وب: پژوهشگران می گویند باکتری های ضروری برای گیاهان که در اکوسیستم های کشاورزی مثمر، مسئول تولید غذا هستند، به سبب گرم شدن کره زمین درحال از میان رفتن هستند.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، میکروب های دوست دار گیاه نقش مهمی در تقویت رشد، سلامت و رفاه کلی گیاه دارند. این میکروب های مفید تعاملات همزیستی با گیاهان ایجاد می کنند و به دریافت مواد مغذی، مقاومت در مقابل بیماریها و سازگاری با آب و هوا کمک می کنند.
گرم شدن کره زمین
با این وجود، یک مطالعه جدید پیش بینی کرده است که حضور آنها می تواند به شدت توسط گرمایش جهانی کم شود.
پژوهشگران، فراوانی و توزیع باکتری های مفید گیاهی(PBB) را در سرتاسر جهان ارزیابی کردند و نحوه واکنش این ریزموجودات به تغییرات آب و هوایی در قرن آینده را مدل سازی کردند و به نتایج هشداردهنده ای رسیدند.
فرانسیسکو دینی آندروت استاد علوم گیاهی در دانشگاه ایالتی پن می گوید: گیاهان توسط مجموعه ای از میکروب ها بر روی تن و ریشه، برگ و ساقه شان مستعمره می شوند. این میکروبیوم های در رابطه با گیاه نشان دهنده گسترش ظرفیت متابولیک آن هستند که بیشتر با عنوان «ژنوم دوم گیاهان» نامیده می شوند.
تحقیقات دانشمندان روندهای مختلفی را در تنوع باکتری های مفید گیاهی نشان داد، همچون تنوع و غنای بیشتر در عرض های جغرافیایی پایین تر که بیشترین غلظت آن در آمریکای شمالی و آفریقا گزارش شده است. علاوه بر این، عناصر محیطی محلی، خصوصاً آب و هوا، پیش بینی کننده های خوبی برای ترکیب جامعه باکتری های مفید گیاهی هستند که به این معنا است که آنها تأثیر زیادی بر پراکندگی باکتری های مفید گیاهی دارند.
پژوهشگران از این داده ها به این نتیجه رسیدند که آب و هوا تعیین می کند که کجا و چه تعداد باکتری در گیاه قرار داشته باشد.
سپس آنها تلاش کردند تا با بهره گیری از مدل هایی برمبنای داده های هیئت بین دولتی تغییر اقلیم، پیش بینی هایی برای قرن آینده انجام دهند.
مدلها نشان می دهند که باکتری های مفید گیاهی در رابطه با کنترل زیستی و مقاومت در مقابل فشار تغییر اقلیم در ۸۰ درصد محلهای جهان تحت سناریوی توسعه با سوخت های فسیلی که پیش بینی می کند انتشار گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۷۵ سه برابر شود، 0.60 درصد کاهش خواهد یافت. این بطور قابل توجهی بیش از 0.07 درصد پیش بینی شده در سناریوی رسیدن به پایداری است.
مهندسی محصولات دوست دار باکتری
بطور کلی مشخص شد که این باکتری های درحال کاهش، عناصر مفقود حیاتی در اکوسیستم های کشاورزی مثمر مسئول تولید غذا هستند.
حالا پژوهشگران امیدوارند که یافته های جدید آنها علاوه بر غنی سازی تحقیقات بوم شناسی جامعه، نوآوری های کشاورزی و برنامه های کاربردی را برای افزایش امنیت غذایی هدایت کند.
پروفسور آندروت می گوید: ما با توسعه درک خود از چگونگی زنده ماندن این باکتری های مفید گیاهی متمایز در رابطه با گیاهان، به عنوان مثال در ریشه گاه گیاهی می توانیم استراتژی هایی را برای مهندسی محصولات کشاورزی برای تولید ترکیباتی ایجاد نماییم که این میکروب های مفید را تغذیه کنند.
این کار توسط ست بوردنشتاین مدیر مرکز میکروبیوم One Health مورد ستایش قرار گرفت. وی اشاره کرد که این پژوهش منجر به تحقیقات موفق هولوژنوم گیاهی و ادغام با داده های محیطی و جغرافیایی جهانی می شود که نه فقط دانش کتاب های درسی را توسعه می دهد، بلکه نگرانی های مهمی را در مورد مشکلات پایداری مبتنی بر شواهد به وجود می آورد.
مفهوم هولوژنوم به یک نظریه بیولوژیکی اشاره دارد که دیدگاه سنتی تکامل را فراتر از ارگانیسم مجزا گسترش می دهد تا شامل ژنوم های جمعی ارگانیسم میزبان و میکروارگانیسم های در رابطه با آن شود.
در این مورد، مطالعه ی این نظریه امکان توصیف جغرافیای زیستی باکتری های مفید گیاهی و درک عناصر حاکم بر الگوهای جامعه میکروبی جهانی را فراهم نمود.
این مطالعه در مجله Nature Food انتشار یافته است.




منبع:

1402/09/17
14:57:50
5.0 / 5
337
تگهای خبر: آینده , توسعه , تولید , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web