افزایش قدرت مغناطیسی یک سنسور کوانتومی با ۲ حبه انگور!

افزایش قدرت مغناطیسی یک سنسور کوانتومی با ۲ حبه انگور!

ایزو وب: انگور قدرت مغناطیسی یک سنسور کوانتومی را در یک آزمایش پیشگامانه دو برابر کرد.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، افزودن انگور به دستگاه های مایکروویو، قدرت میدان مغناطیسی را دو برابر می کند و درها را برای ساخت سنسورهای کوانتومی کوچکتر و کارآمدتر باز می کند.
به نقل از آی ای، در تحقیقاتی جالب، انگورهای معمولی سوپرمارکتی، پژوهشگران را به سوی افزایش عملکرد سنسور کوانتومی سوق دادند.
این مطالعه نشان میدهد که یک جفت انگور نقاط کانونی میدان مغناطیسی را برای امواج مایکروویو ایجاد می کنند که به توسعه سنسور کوانتومی فشرده و مقرون به صرفه کمک می نماید.
مطالعات گروهی از دانشگاه مک کواری در سیدنی مبتنی بر ویدئوهایی بود که در رسانه های اجتماعی فراگیر شده و نشان میدهد که انگور در مایکروویو ذرات حامله درخشان یا پلاسما تولید می کند.
علی فواز (Ali Fawaz)، نویسنده اصلی این مطالعه، می گوید: در صورتیکه در مطالعات قبلی به میدان های الکتریکی که موجب ایجاد اثر پلاسما می شوند، پرداخته شد، ما نشان دادیم که جفت های انگور می توانند میدان های مغناطیسی را که برای کاربردهای سنجش کوانتومی بسیار مهم هستند، تقویت نمایند.

افزایش میدان مغناطیسی

انگور یک میوه محبوب با فواید گوناگون برای سلامتی است. در صورتیکه جرقه ها برای نخستین بار در سال ۱۹۹۴ بین دو تکه انگور در یک مایکروویو مشاهده شد، این جرقه ها به کلیدی برای مطالعه یک مشکل فیزیکی جالب تبدیل گشته اند.
مطالعات نشان می دهد که جفت های انگور یا ساختارهای مشابه مبتنی بر آب، به عنوان تشدیدکننده های امواج مایکروویو عمل می کنند و به سبب شکل و گذردهی بالا، میدان های الکتریکی را به دام می اندازند. جرقه زمانی اتفاق می افتد که پلاسما از یون های فلزی موجود در انگور تشکیل گردد. بگفته این تیم، این پدیده الهام بخش اکتشاف کاربردهای فنی است که نیاز به تقویت میدان مایکروویو قوی دارند.
تشدیدکننده های مایکروویو که در فناوری هایی مانند ماهواره ها و سیستم های کوانتومی استفاده می شوند، میدان ها را به مناطق کوچک محدود می کنند.
در این مطالعه جدید، جفت های انگور میدان های مغناطیسی را تقویت می کنند تا بطور موثر چرخش های مرکز خالی نیتروژن در نانوالماس ها را هدایت کنند و بطور بالقوه فناوری های کوانتومی فشرده را ممکن می سازند. پژوهشگران اثرات میدان مغناطیسی را که برای کاربردهای کوانتومی مهم هستند، بررسی کردند، در صورتیکه تحقیقات قبلی بر روی میدان های الکتریکی متمرکز بود.

انگور حسگرها را تقویت می کند

در این مطالعه، پژوهشگران بیان نمودند که در آخر یک فیبر شیشه ای نازک، آنها سنسور کوانتومی خودرا که الماسی با اتم های منحصربه فرد است، بین دو انگور قرار دادند. اگر این اتم ها نور لیزر سبز را بوسیله فیبر بتابانند، ممکنست به رنگ قرمز بدرخشند. درخشش قرمز، شدت میدان مایکروویو اطراف انگور را نشان میدهد.
پژوهشگران نشان دادند که افزودن انگور به دستگاه های مایکروویو قدرت میدان مغناطیسی را دو برابر می کند. این یافته ها راه را برای کاوش در طرح های تشدیدگر مایکروویو جایگزین که بطور بالقوه ساخت دستگاه های سنجش کوانتومی کوچک تر و کارآمدتری را ممکن می سازد، هموار می کند.
بگفته این گروه، اندازه و شکل انگور بسیار مهم بود. آزمایش ها بر روی انگورهایی به طول تقریبی ۲۷ میلی متر برای متمرکز کردن انرژی مایکروویو در فرکانس صحیح در سنسورهای کوانتومی الماس انجام شد.
بطور سنتی، یاقوت کبود در سنجش کوانتومی استفاده می شود، اما پژوهشگران فرضیه ای را مطرح نمودند که آب می تواند عملکرد بهتری داشته باشد. انگورها که عمدتا، در پوست نازک خود آب دارند، یک مدل ایده آل برای آزمایش این رویکرد نوآورانه ارائه کردند.


1403/10/06
12:15:33
5.0 / 5
9
تگهای خبر: توسعه , تولید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
ایزو وب
ISO Web