اخطار به تهرانی ها تکرار بدمصرفی محدودیت های آبی را بیشتر می کند
به گزارش ایزو وب، مدیرعامل آبفای تهران اظهار داشت: بعد از یک دوره قرائت کنتور و تشخیص مشترکان بدمصرف، این مشترکان برای نوبت اول ۱۲ ساعت قطعی محدود وجود دارد و در صورت تکرار محدودیت های بیشتری درنظر گرفته می شود.
محسن اردکانی مدیرعامل آب و فاضلاب تهران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به این که چهارمین سال خشکسالی را پشت سر گذاشته و درحال سپری کردن پنجمین سال خشکسالی هستیم، اظهار داشت: زمانیکه خشکسالی اتفاق می افتد منابع سطحی و زیرزمینی کاسته می شوند.
وی افزود: متاسفانه عدم تعادلی در میزان مصارف و منابع وجود دارد که در این شرایط سه راه وجود دارد؛ ابتدا تأمین که در تلاش هستیم که در مبحث تأمین اقداماتی را انجام دهیم و در کنار آن مدیریت توزیع که وظیفه ماست درحال پیشبرد آن هستیم و از مردم خواهش می نماییم در مسئله مدیریت مصرف ما را همراهی کرده و ۲۰ درصد مصرف خویش را کاهش دهند.
اردکانی افزود: در صورتیکه مشترکان مصرف خویش را ۲۰ درصد کاهش دهند با وجود خشکسالی های پیاپی که وجود دارد نوبت بندی آب نخواهیم داشت.
آبگیری بیلقان به شکل جدی دنبال می شود
این مقام مسئول در ارتباط با انتقال آب از بیلقان توضیح داد: خط دوم انتقال آب را جایگزین انتقال آب از سد طالقان مجموعه آبگیری بیلقان هم اکنون به شکل جدی درحال پیگیری است و مجری این طرح شرکت آب نیرو در مجموعه وزارت نیرو است و تمام تلاش بر اینست که قسمتهایی از آنرا تا پایان تیر و مرداد و قسمتهایی از آنرا تا پایان شهریور به مدار اجرایی بیاید.
مدیرعامل آبفای تهران در ارتباط با فشار کم و قطعی آب در بعضی از ساعات شبانه روز در طبقات اول و دوم تصریح کرد: زمانیکه فشار آب را در شبکه کاهش می دهیم به این علت است که بتوانیم هدر رفت آب را به حداقل ممکن رسانده و از آن استفاده نماییم و ناگزیر فشار آب در شبکه کاسته می شود.
وی افزود: وظیفه ما آبرسانی تا طبقه دوم است و اگر به شکل موردی در طبقات اول و دم با قطعی آب مواجه گردید باید با واحد ۱۲۲ تماس گرفته و مشکل را برطرف کنند اما طبقات سوم به بعد برای آبرسانی باید مخزن و بعد از آن پمپ آب تعبیه شود که هم به افزایش فشار آب کمک کرده، هم اگر حوادثی در شبکه آب رخ داد تا ۲۴ ساعت احساس نخواهند کرد.
تکرار بد مصرفی و محدودیت های بیشتر آبی
این مقام مسئول در پاسخ به این سؤال که با عنایت به مشاع بودن کنتورهای آب چگونه مشترکان بد مصرف شناسایی و قطعی ۱۲ ساعته آب خواهند داشت، تصریح کرد: طبیعتاً زمانیکه در یک ساختمان از کنتور مشترک استفاده می نمایند محاسبات ما بر مبنای کنتور مشترک و تعداد خانوارها است این که در هر واحد آپارتمانی هر واحد به چه میزان آب مصرف می کند اگر انشعابات مجزا نداشته باشد امکان شناسایی وجود ندارد و ناگزیریم با همان کنتور مشترک برخورد نماییم.
وی افزود: بر مبنای مصوبات بالادستی که دریافت کردیم بعد از آنکه یک دوره قرائت کردیم و مشخص شد مشترکان بیشتر از دوبرابر الگو مصرف آب دارند جز مشترکین بد مصرف محسوب می شوند و برای نوبت اول ۱۲ ساعت قطعی محدود وجود دارد و در صورت تکرار محدودیت های بیشتری برایشان درنظر گرفته می شود.
الزامی برای جداسازی کنتورهای آب وجود ندارد
اردکانی افزود: در صورتیکه ساختمان تأسیسات مجزا تا درب وردی داشته باشد امکان تجهیز آن نصب کنتورهای هوشمند وجود دارد اما معمولا ساختمان ها تأسیسات مجزا ندارند و لوله های مشترک در آپارتمان ها استفاده می نمایند.
به گفته وی، سازنده ها باید چنین پیشبینی هایی را درنظر بگیرند و ما از آن استقبال خواهیم کرد.
مدیرعامل آبفای تهران در پاسخ به این سؤال که آیا قانونی برای جداسازی تأسیسات در ساختمان های جدید وجود ندارد، اظهار داشت: الزامی وجود ندارد، اما بهتر است چنین تدبیری درنظر گرفته شود که در مصرف آب، هر کسی مصرف واحد خویش را داشته باشد.
منبع: isoweb.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب