امضای چهار تفاهم نامه مهم برای حمایت و تقویت بخش تعاون
ایزو وب: در هفته تعاون چهار تفاهم نامه همكاری مهم با هدف تقویت بخش تعاون و پشتیبانی از تشكیل و توسعه تعاونی های اشتغالزا میان معاونت تعاون وزارت كار و معاونت اشتغال وزارتخانه، بانك توسعه تعاون، صندوق كارآفرینی امید و سازمان بسیج سازندگی به امضا رسید.
به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، تفاهم نامه اول بمنظور تبدیل صندوق های قرض الحسنه مردم یار بسیج سازندگی به تعاونی است که رویکرد اشتغالزایی و بهبود و تقویت معیشت اعضا را دنبال می کنند. هم اکنون ۲۰ هزار و ۶۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار اشتغالزا در کل کشور تشکیل شده و طرح تبدیل صندوق ها به ۱۶۰۰ تعاونی در دستور کار قراردارد.
تفاهم نامه دوم با همکاری معاونت اشتغال وزارت کار در امتداد اعمال تخفیف ۲۰ درصدی سهم بیمه کارفرمای اعضای شاغل در تعاونی ها برای رسته های جوانان، زنان و توان یابان است و سازمان تامین اجتماعی از مهر ماه امسال این تخفیف را اعمال خواهدنمود.
تفاهم نامه سوم میان معاونت تعاون وزارت کارو بانک توسعه تعاون به امضا رسید که به سبب آن خط اعتباری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل و توسعه واحدهای تعاونی مسکن با اولویت تعاونی های مسکن کارگری از جانب بانک توسعه تعاون اختصاص می یابد.
هم اکنون پروژه ساخت مسکن کارگری در چهار شهرک صنعتی با همکاری اتاق تعاون ایران شروع شده و در صورت اتمام منابع، بانک توسعه تعاون خط اعتباری را باردیگر تمدید خواهدنمود. سقف وام برای هر واحد در کلان شهرها ۱۲۵ میلیارد تومان با بازپرداخت ۱۰ ساله در نظر گرفته شده است.
هم اکنون ۹۰۰۰ تعاونی مسکن در کشور فعالند و با بهره گیری از منابعی که به سبب این تفاهم نامه در اختیارشان قرار می گیرد امکان تهیه و تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز به وجود خواهد آمد تا از افزایش سرسام آور قیمتها عبور کنند.
تفاهم نامه چهارم معاونت تعاون با صندوق کارآفرینی امید منعقد شد که برمبنای آن خط اعتباری ۴۰۰ میلیارد تومانی از طرف صندوق برای پشتیبانی از تعاونی های زنان، جوانان، توان یابان و تعاونی های دانش بنیان اختصاص می یابد.
همچنبن فروشگاههای آنلاین و زنجیره ای که محصولات تعاونی ها را روی سکوی فروش خود قرار بدهند و به جمع بخش تعاون بپیوندند مورد حمایت قرار می گیرند که هم در خرید محصولات از تعاونی ها خط اعتباری می گیرند و هم برای فروش محصولات تعاونی ها به صورت اقساطی به مصرف کننده نهایی خط اعتباری با نرخ ترجیحی دریافت می کنند.
منبع: ایزو وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب