آموزش باریستا و دریافت مدرک باریستا

آموزش باریستا و دریافت مدرک باریستا

ایزو وب: بسیاری از باریستاها به مهارت های خود بسیار افتخار می کنند و سال ها صرف توسعه تکنیک های خاص برای تهیه نوشیدنی های عالی می کنند.


مدرک باریستا

باریستا چیست عموماً یک دستگاه اسپرسوساز تجاری کار می کنند و نقش آنها آماده کردن و کشیدن شات است. درجه ای که این کار به صورت خودکار یا دستی انجام می شود به طور قابل توجهی متفاوت است عملکرد دکمه فشاری تا یک فرآیند دستی درگیر. اسپرسو یک نوشیدنی بسیار سخت است و اسپرسوسازی دستی خوب یک کار ماهرانه در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، تهیه نوشیدنی‌های دیگر، به‌ویژه نوشیدنی‌های مبتنی بر شیر مانند کاپوچینو و لاته ، و همچنین قهوه غیر اسپرسو مانند قطره‌ای یا قابلمه پرس، به کار و مهارت بیشتری برای کف کردن مؤثر، ریختن و اغلب لاته آرت نیاز دارد . در استارباکس ، کارمندان خارج از پیشخوان به عنوان “باریستا” شناخته می شوند، اگرچه فرآیند آماده سازی کاملاً خودکار است.

باریستا معمولاً برای کار با دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل‌های رستور یا صاحب مغازه آموزش دیده است، در حالی که باریستاهای با تجربه‌تر ممکن است اختیار متفاوتی در تهیه یا آزمایش داشته باشند. برای درست کردن قهوه، یک سری مراحل نیاز به توجه دارد، از جمله آسیاب کردن دانه ها، استخراج قهوه، کف کردن شیر و ریختن

علاوه بر تهیه اسپرسو و سایر نوشیدنی‌ها و خدمات کلی به مشتریان، باریستاهای ماهر در مورد کل فرآیند قهوه برای تهیه موثر فنجان قهوه مورد نظر، از جمله نگهداری و برنامه‌ریزی دستگاه، روش‌های آسیاب، برشته کردن و کشت گیاه قهوه، دانش کسب می‌کنند. مشابه نحوه آشنایی یک سوملیه با کل فرآیند شراب سازی و مصرف. یک باریستا می‌تواند این مهارت‌ها را با شرکت در کلاس‌های آموزشی به دست آورد، اما معمولاً در حین کار یاد می‌گیرند.

 

مدرک باریستا آموزش باریستا بسیاری از باریستا ها به مهارت های خود بسیار افتخار می کنند و سال ها صرف توسعه تکنیک های خاص برای تهیه نوشیدنی های عالی می کنند. باریستاهای با تجربه تر اغلب وظیفه آموزش کارکنان جدید را دارند. این آموزش می تواند از تهیه نوشیدنی های روزمره تا تولید نوشیدنی های تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین های پیچیده را شامل شود. برخی از کافی شاپ ها باریستاهایی را استخدام می کنند که هیچ تجربه ای در تهیه قهوه و سایر نوشیدنی ها ندارند. با این حال، بسیاری از شرکت ها از شما انتظار دارند که کمی تجربه داشته باشید. اگر به هر گونه مهارت فنی نیاز دارید، آماده ارائه شواهدی از دانش خود باشید. به عنوان مثال، در طول مصاحبه، مدیر استخدام حتی ممکن است از باریستا بخواهد که در محل یک نوشیدنی مانند یک فنجان اسپرسو یا یک لاته درست کند

چطور مدرک باریستا بگیریم

اگر قصد گذراندن دوره آموزش باریستا و مدیریت کافه را دارید یا باریستا هستید و میخواید مدرک فنی حرفه ای یا مدرک آموزشگاهی فنی حرفه ای دریافت کنید با آکادمی قهوه آمارو تماس بگیرید:09919004942

https://amarobarista.com/?p=3150

1402/08/20
18:01:30
5.0 / 5
267
تگهای خبر: رپورتاژ , تجاری , تخصص , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web