محمدی:

شستا تصمیمی برای اسپانسری تیم ملی فوتبال ندارد

شستا تصمیمی برای اسپانسری تیم ملی فوتبال ندارد

به گزارش ایزو وب ایسنا/مركزی مدیر روابط عمومی شركت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی(شستا) اظهار داشت: شستا اسپانسر تیم ملی فوتبال نشده و هیچ تصمیمی برای اسپانسری تیم ملی ندارد.


حسن محمدی در جریان بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه و زرندیه وابسته به شركت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی(شستا) در نشستی با خبرنگاران اظهار نمود: از آنجاكه این احتمال وجود داشت كه فدراسیون فوتبال نظیر باشگاه های استقلال و پرسپولیس با بحران مالی مواجه شود، بنابراین شستا مبادرت به پرداخت مبلغی بعنوان قرض به فدراسیون فوتبال كرده است تا تیم ملی فوتبال با چالش مالی روبرو نشود و بتواند بدهی خویش را پرداخت كند.
وی افزود: مقرر است مبلغی كه قرض داده شده است در قبال دریافت یك فقره چك به تاریخ فروردین ماه سال آینده از جانب فدراسیون فوتبال به شستا عودت داده شود.
مدیر روابط عمومی شستا در ادامه از این مجموعه بعنوان یك بنگاه اقتصادی و مالی یاد كرد كه به علت تنوع موضوعات و كاركرد جغرافیایی بار سیاسی هم به خود گرفته و به یكی از سودده ترین شركت ها و بنگاه های اقتصادی كشور تبدیل گردد.
وی به فعالیت افزون بر ۴۶ هزار نفر در شستا اشاره نمود و اضافه كرد: این بنگاه اقتصادی بزرگ در كشور گرچه با ظرفیت های موجود فاصله دارد، اما توانسته علاوه بر عرضه خدمات به ۴۶ هزار نفر در چارچوب ایجاد فرصت شغلی، گامی در جهت عرضه خدمات به ۴۲ میلیون نفر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی بردارد.
محمدی شفافیت در امور و حركت به سمت بورسی شدن را اولویت شستا از آغاز دوران وزارت وزیر جدید تعاون، كار و رفاه اجتماعی بیان كرد و اضافه كرد: حركت كردن در راه بورس در درون خود شفافیت را به همراه خواهد داشت كه زمینه ساز رقابتی شدن می شود.
وی خاطرنشان كرد: با تصمیم گیری صحیح و اعمال سیاست های اقتصادی درست هم اكنون شستا توانسته است طی هشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد دو برابری در سود خالص را محقق كند كه البته این سوددهی متاثر از افزایش نرخ ارز نبوده است چون كه افزایش نرخ ارز همه بنگاه های اقتصادی را در بر می گیرد، در حالیكه مدیریت صحیح شستا عامل كسب این موفقیت شده است.
وی ساماندهی پرونده های حقوقی شستا را از دیگر عوامل سوددهی این مجموعه بیان كرد و اضافه كرد: شفافیت بیشتر باعث افزایش آورده های شستا شده است و راه اندازی سامانه ای به علت گستردگی جغرافیایی، ارتقاء از درون و اتكاء به توانمندی داخلی با بهره گیری از نیروی جوان، متخصص و بومی در كسب این موفقیت موثر بوده است.
محمدی با رد موضوعاتی در خصوص واگذاری شستا، اظهار نمود: این بنگاه اقتصادی به سمت بورس و سهامداری حركت می كند و هیچگاه مبحث واگذاری در دستور كار نیست، بلكه به لحاظ چابك سازی مجموعه، طرح ادغام مجموعه های وابسته در دستور كار است.
وی خاطرنشان كرد: شستا قابل فروش نیست، چون كه سهام آن متعلق به ۴۲ میلیون نفر ایرانی است و اصلا امكان فروش آن وجود ندارد.
وی بیان كرد: شستا با ۹ هلدینگ شامل نفت، گاز، پتروشیمی، داروئی، كشتیرانی، صنایع عمومی، داروئی، دامداری، كشاورزی، سیمان و... فعالیت می كند و در شهرستان های ساوه و زرندیه هم شركت هایی نظیر داروسازی رهاورد تامین، سیمان، كاغذسازی كاوه و گاز لوله وابسته به این مجموعه در حال فعالیت هستند.
محمدی در پاسخ به این سؤال ایسنا كه با عنایت به عدم همخوانی درآمدها و هزینه های سازمان تامین اجتماعی و استقراض این سازمان از بانكهای عامل، با دریافت تسهیلات برای پرداخت حقوق ماهانه مستمری بگیران تامین اجتماعی، مجموعه شستا چه باری از هزینه های سازمان تامین اجتماعی را به دوش می كشد، اظهار داشت: بطور قطع به علت سوددهی بالای شستا، ماهانه بخشی از هزینه های سازمان تامین اجتماعی در حوزه پرداخت حقوق مستمری بگیران تامین می شود و شركت سرمایه گذاری تامین اجتماعی خویش را مكلف به حمایت مالی از این سازمان می داند.
وی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد میزان رقم ریالی كمك مالی شستا به سازمان تامین اجتماعی چه به صورت بلاعوض یا قرض الحسنه برای پرداخت مطالبات مستمری بگیران اظهار داشت: از رقم دقیق اطلاعی ندارم و باید مدیر عامل شستا یا مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی میزان حمایت مالی را اعلام كنند.



1398/10/08
20:09:10
5.0 / 5
1402
تگهای خبر: آینده , اقتصاد , بانك , بورس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web