عرضه مرغ و گوشت تنظیم بازاری تا آخر تعطیلات نوروزی

عرضه مرغ و گوشت تنظیم بازاری تا آخر تعطیلات نوروزی

ایزو وب: مدیر عامل شركت پشیتبانی امور دام از افزایش حدود ۲۵ درصدی واردات نهادهای تولید شامل ذرت، كنسانتره سویا و جو امسال آگاهی داد و اظهار داشت: توزیع گوشت مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری گرم و منجمد تا اختتام تعطیلات نوروزی با نرخ مصوب ادامه خواهد داشت كه در این میان، تنها گوشت منجمد گوساله در چارچوب محصول تنظیم بازاری در گروه های هدف توزیع می شود.


به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به بندر امام خمینی (ره) جهت بازدید از كشتی های غول پیكر پهلو گرفته حاوی خوارك دام و طیور، حمید ورناصری در جمع خبرنگاران درباره وضعیت تامین نهاده های تولید یا همان خوارك دام و طیور اظهار نمود: از آغاز امسال تاكنون، میزان واردات و تامین نهاده های تولید افزایش چشمگیر و قابل توجهی نسبت به همین بازده زمانی پارسال داشته است كه در بعضی موارد به بیشتر از ۲۵ درصد هم می رسد. این حجم واردات انجام شده به واسطه پیش بینی های بود كه به دنبال تحریم ها صورت دادیم و توانسیتم اثر آنرا به حداقل ممكن برسانیم.
وی اضافه كرد: از آغاز امسال تابحال شرایط خاصی را پشت سر گذاشتیم كه می توان به مشكلات ناشی از حمل و نقل كالا از بندر امام خمینی اشاره نمود كه البته با تدابیر اندیشه شده از روی شركت پشتیبانی امور دام عملا مرغ داران و دامداران این مشكلات را احساس نكردند.
ورناصری اظهار نمود: به صورت معمول روزانه بیشتر از ۲۵۰۰ دستگاه تریلی خروجی بندر است كه عموما شامل انواع غلات و خوراك دام و طیور است. اما این تعداد خروجی تریلی در مقطعی از مهرماه به حداقل ممكن رسیده بود و در آن مقطع برای حل این مشكل از محل ذخایر استانی استفاده كردیم كه نیاز تولیدكنندگان را تامین نماییم.
مدیر عامل شركت پشتیبانی امور دام كشور درباره وضعیت عرضه گوشت مرغ و قرمز منجمد و گرم تنظیم بازاری اظهار نمود: عرضه گوشت مرغ و گوشت قرمز منجمد و گرم تنظیم بازاری تا آخر تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت كه با نرخ مصوب خواهد بود؛ بعنوان مثال هر كیلوگرم گوشت گوساله، تنظیم بازاری ۲۸ هزار تومان، هر كیلو گرم گوشت مرغ گرم ۱۱۵۰۰ تومان و هر كیلوگرم گوشت قرمز گرم به صورت لاشه حدود ۴۲ هزار تومان خواهد بود.
ورناصری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره نوسانات قیمت در بازار خوارك دام و طیور و این محصولات پروتیئنی خاطرنشان كرد: نرخ ارز اختصاص یافته به واردات خوراك دام و طیور در فروردین ماه سال گذشته، ۳۲۵۰ هزار تومان بود كه در اسفندماه پارسال، به ۳۷۰۰ و در فروردین ماه به سال جاری به ۴۲۰۰ رسید و این نرخ تابحال تغییر نكرده است و بخشی از دلیل افزایش قیمت این كالای اساسی، ناشی از تغییرات نرخ ارز رسمی كشور بوده است.
او افزود: البته این كالاها تا به دست مرغداران و دامداران برسد، نه تنها كرایه حمل می خورد كه دو نیم برابر نسبت به سال گذشته افزایش قمیت داشته بلكه تولیدكنندگان به علت نداشتن نقدینگی مجبور می شوند دست به دامن دلالان شوند كه آنها با قیمت بالاتر خوراك دام و طیورشان را در اختیارشان بگذراند. همین عامل سبب می شود بعنوان مثال، قیمت هر كیلوگرم كنجاله سویا ۲۴۵۰ در بندر امام خمینی است، برای آنها حدود ۳۰۰۰ تومان تمام شود.
وی درباره قیمت این كالاهای اساسی اظهار نمود: از اردیبهشت ماه امسال تاكنون، نوسان قیمتی در نرخ نهاده های دامی وارداتی نداشتیم چراكه بعنوان مثال قیمت ۱۳۵۰ تومانی هر كیلو گرم ذرت وارداتی در بندر امام خمینی در این بازده زمانی هم چنان ۱۳۵۰ تومان است و تغییری نكرده و نرخ هر كیلوگرم كنجاله سویا كه در اردیبهشت ماه ۱۸۰۰ تومان بود، به ۲۴۵۰ تومان هم اكنون رسیده است.
او اظهار داشت: با عنایت به افزایش چشمگیر واردات خوارك دام و طیور، هیچ مشكلی امسال و حتی ماه های ابتدایی سال آینده برای تامین این نهاده ها نداریم چراكه بعنوان مثال در سال گذشته، حدود ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن ذرت دامی وارد شد كه به امسال به ۸ میلیون تن رسیده است. ازاین رو نه تنها از نظر میزان و ذخایر این كالای اساسی هیچ مشكلی وجود ندارد بلكه بازار آنها هم به تدریج متعادل تر خواهد شد اما فضاسازی هایی كه در كشور انجام می شود، سبب التهاب و نوسانات در این بازار شده است.



1397/11/30
13:57:34
5.0 / 5
2039
تگهای خبر: آینده , بازار , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
ایزو وب
ISO Web