از سوی رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی مطرح شد؛

پیشنهاد مركز تحقیقات شهرسازی برای راه اندازی ساختمان های سبز

پیشنهاد مركز تحقیقات شهرسازی برای راه اندازی ساختمان های سبز

به گزارش ایزو وب رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی راه اندازی ساختمان های سبز را عامل افزایش بهره وری در صنعت ساخت و ساز و كاهش مصرف انرژی در بخش ساختمان دانست.



به گزارش ایزو وب به نقل از مهر، محمد شكرچی زاده در نشست خبری دومین كنفرانس بین المللی صنعت ساخت اظهار داشت: یكی از مباحث مورد بحث در این كنفرانس شهر و جامعه پایدار می باشد. در مبحث ۱۹ مقررات ملی، ساختمان ها از نظر میزان انرژی به گروه های مختلفی تقسیم می شوند كه هر كدام از این گروه ها با عنایت به نوع كاربری ساختمان و محل قرارگیری در نقاط مختلف كشور و دیگر پارامترها تعیین می شوند. بعد از تعیین گروه ساختمانی میزان صرفه جویی در آن مشخص شده و متناسب با آن باید طراحی ساختمان صورت پذیرد.
وی خاطرنشان كرد: بهینه سازی مصرف حامل های انرژی علاوه بر رعایت نكات صرفه جویی نیازمند توجه به اصول فنی مهندسی در ساخت و سازها است.
شكرچی زاده عنوان كرد: ساختمان سبز ساختمانی است كه شما بتوانید در مرحله طراحی، اجرا و نگهداری مبانی محیط زیست و توسعه پایدار را در آن لحاظ كنید امروز با پیشرفت های علمی و تجاربی كه بشر به آن رسیده است.
وی اضافه كرد: اگر بتوانیم در مرحله طراحی از روش هایی استفاده نماییم كه بر مبنای حداقل مصرف انرژی و حداقل آسیب زدن به محیط زیست و همینطور حداكثر بهره وری باشد و این روش ها چه در مرحله ساخت و چه اجرا مورد توجه قرار گیرد، می توان به یك ساختمانی تحت عنوان ساختمان پایدار و سبز دست یافت؛ ضمن اینكه در كنار این موارد و مهمتر از آنها، دستیابی به شهر و جامعه پایدار می باشد.
رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی افزود: برای صرفه جویی در مصرف حامل های انرژِی در گرما و سرما باید ساخت و سازها با اصول فنی منطبق باشد ولی متاسفانه امروزه صنعت ساختمان سازی به سمت ساخت سریع و آسان ولی بدون توجه به رعایت استانداردها و نكات ایمنی لازم پیش می رود.
شكرچی زاده تصریح كرد: واقعیتی كه وجود دارد این است كه ما به جهت اینكه در بسیاری از مواقع در اجرای ساختمان ها یك فرصت كافی را برای مراحل ارزیابی اولیه و طراحی انجام نمی دهیم و به لحاظ تأمین منابع مالی گرفتار مشكل بوده و زمان زیادی را از دست می دهیم، بنابراین زمانی كه وارد مرحله اجرا می شویم تلاش می نماییم این مرحله ساخت را به سرعت انجام دهیم. ازاین رو مواردی كه می تواند ما را به ساختمان سبز برساند به علت اهمیت دادن به سرعت، مورد غفلت قرار گرفته و رعایت نمی گردد.
وی تاكید كرد: در صورتیكه وقتی مقرر است از ساختمان سبز و پایدار صحبت شود باید زمان كافی برای ارزیابی همه مبانی ارزیابی در نظر گرفته شود تا بتوان به نتیجه كار قابل قبول دست یافت.
گفتنی است، دومین كنفرانس صنعت ساخت ۸ الی ۱۰ دی ماه سال جاری با حضور نمایندگان و تولیدكنندگان ایرانی و بازرگانانی از عراق، سوریه، قطر و عمان در تهران برگزار می گردد.

1398/08/15
20:04:57
5.0 / 5
2377
تگهای خبر: توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web